Reviews

Sociale Media voor bedrijfsdoeleinden was totaal nieuw voor mij

Sociale Media voor bedrijfsdoeleinden … totaal nieuw voor mij. Uit de eerste online inspiratiesessie leerde ik meteen al veel bij! Dit aan de hand van duidelijke voorbeelden en uitleg. ik ben fan!
Datum review: 03/05/2021
Naam handelaar: Tess Marien, Stielvol, Lintsesteenweg 102c

Het is leuk dat het geen lange lessen zijn maar bruikbare en korte inspirerende lesjes

Stapje per stapje bekijk ik regelmatig enkele van de korte filmpjes van Someflex. Momenteel ben ik bezig met hoe je Instagram kan gebruiken en ik heb al best wat dingen opgestoken die ik ook kan gaan toepassen in de toekomst. Het is leuk dat het geen lange lessen zijn maar bruikbare en korte inspirerende lesjes. Bedankt stad Lier dat we van deze info mogen proeven.
Datum review: 20/04/2021
Naam handelaar: Tanja Gysbrechts, Pure Essence

De eerste stappen zijn gezet

Bij nader inzien is het medialandschap groter en krachtiger dan ik dacht. Dankzij SomeFlex zijn de eerste stappen gezet om de Facebookpagina te verbeteren, en anders te gaan inspelen op de doelgroep dan enkel foto’s toe te voegen en stil te vallen na enkele maanden na creatie.
Datum review: 21/04/2021
Naam handelaar: Carine Bosman, Textielatelier Prudentia

De eerste ‘meme’ is klaar om binnenkort gepost te worden

We zijn heel dankbaar dat we deze kans via de stad Lier krijgen! Someflex is zeer uitgebreid en heeft me al geholpen om via een aantal, voor mij, ‘nieuwe apps’ en trucjes toe te passen. Momenteel ben ik het platform nog volop aan ontdekken maar de eerste ‘meme’ is klaar om binnenkort gepost te worden 😁. De filmpjes zijn kort en duidelijk waardoor ikzelf de tips en tricks makkelijker kan toepassen. Ook de content kalender is geweldig om inspiratie op te doen!
Datum review: 20/04/2021
Naam handelaar: Daisy De decker, Barrel restaurant, Mechelsesteenweg 436

Momenteel ben ik de video’s over TikTok aan het bekijken

Ik vind vooral de somesnacks geweldig. De korte uitleg van Amber is altijd kraakhelder en to-the-point. Perfect voor tussendoor. De langere opleidingen kijk ik meestal in stukken. Momenteel ben ik die van TikTok aan het bekijken (ook met Amber 😊), heb een account en een filmpje gemaakt, nu eerst de rest van de opleiding bekijken voor ik m’n filmpje in de wereld gooi 😉
Datum review: 20/04/2021
Naam handelaar: Iris Van Dessel, Druantia, Berlarij 84

Deze week gaat mijn professionele Instagram online

Deze week gaat eindelijk mijn professionele Instagramaccount online, ik vond hierbij alle nodige uitleg in de Someflex filmpjes. Wat een stap voor stap aanpak , echt iets voor mensen met een druk schema. Alvast bedankt aan de stad en medewerkers om ons deze kans te geven Ps. In de week van 11 mei is er een Instagram boost week , ideaal voor de ondernemers in Lier!
Datum review: 23/04/2021
Naam handelaar: Roxanne Kesselaers, Bakker Bert, Lisperstraat 116

Ik leerde deze week over het nemen van foto’s met je smartphone

Door het abonnement Somelflex neem ik nu de tijd om bepaalde onderwerpen meer uit te diepen Zo heb ik deze week verschillende zaken geleerd over het nemen van foto’s met je smartphone. Super handig. Verborgen handige tools die ik stelselmatig ga uitproberen. Tof 👌 dikke Mercie stad lier om het abonnement ter beschikking te stellen voor de ondernemers uit lier.
Datum review: 26/04/2021
Naam handelaar: Claudia De Moor, Vosschemie Benelux, Mechelsesteenweg 303

Ik ontdekte handige tools die me het werk makkelijker maakten!

Toen ik me inschreef op het Someflex platform was ik me nog de mening toegedaan dat ik al best wat ervaring had op gebied van adverteren via sociale media. Doch, na het bekijken van enkele instructievideo’s begon het me te dagen dat ik slechts een fractie van de mogelijkheden gebruikte. Via Someflex leerde ik enkele handige ‘tips & tricks’ en ontdekte ik handige tools die me het werk makkelijker maakten. Dankzij Someflex, lukte het me om de doelgroep beter te bepalen en bijvoorbeeld bij Facebook deze automatisch te laten updaten/filteren om nog efficiënter te worden. Volgende stap ga ik ‘next level’ door diverse platformen met elkaar te koppelen zodat gebruikers meer gepersonaliseerde content te zien krijgen en waarbij opvolging mogelijk is.
Datum review: 27/04/2021
Naam handelaar: Jan Van Breedam, Van Breedam BV

Je bent niet te veel tijd kwijt en je leert snel iets bij!

Vooral de e-mailtjes met de Somesnack vind ik handig. Je bent niet te veel tijd kwijt en je leert snel iets bij 😊
Datum review: 04/03/2021
Naam handelaar: Iris Van Dessel, Druantia, Berlarij 84

Ik plan hier vaste momentjes voor in mijn agenda

Ik ben grote fan van Someflex! De korte filmpjes geven duidelijk weer hoe je elk thema zelf heel eenvoudig kan aanpakken. Elk thema dat je hebt gezien en gelezen wordt afgevinkt in het Someflex platform , zo weet je welke filmpjes je al hebt gezien. Je kan je eigen leerprogramma samenstellen en dus heel gericht te werk gaan om de digitale werking van Facebook, Instagram , LinkedIn , Twitter en andere beter te leren kennen. Ik plan hier vaste momentjes voor in mijn agenda en daarmee zoek ik de komende maanden een hele stap vooruit te komen. Ik durf nu ook al iets meer zelf uitproberen. Dus hou onze sociale media maar goed in de gaten 😊.
Datum review: 11/03/2021
Naam handelaar: Claudia De Moor, Vosschemie Benelux, Mechelsesteenweg 303

Achter de schermen bereid ik ook onze sociale media voor dankzij de samenwerking met Someflex

Man man en ik bouwen volop aan een website en achter de schermen bereid ik ook onze sociale media voor dankzij de samenwerking met Someflex. Ik heb al veel gegrasduind in hun grote aanbod: de cursussen per onderwerp rond Facebook en Instagram staan boordevol info en tips om meteen aan de slag te gaan. Door de aanstekelijke filmpjes die zij aanbieden, kan je selecteren welke onderwerpen je wil bijspijkeren of helemaal uitdiepen. De inspiratiesessie speciaal voor Lier vond ik erg boeiend, zoveel insteken en tips die je krijgt. In de community kan je zelf vragen stellen of de onderwerpen opzoeken waar je meer over wil weten. Heel fijn initiatief!
Datum review: 08/04/2021
Naam handelaar: Anna en Dominiek Vanbesien, Brocanterie De Klok, Rechtestraat 36

Een makkelijke manier om een actiever met Sociale Media bezig te zijn

Someflex is voor mij een makkelijke manier om een actiever met Sociale Media bezig te zijn. De online sessies die ik reeds heb gevolgd zijn duidelijk en voor een leek als ik ook zeer goed te volgen. Leuk is ook dat je daarna de volledige les nog eens krijgt doorgestuurd, dan kan ik het op een rustig moment nog eens bekijken.
Datum review: 10/03/2021
Naam handelaar: Judith Van Ouytsel, Koffiebranderij Van Ouytsel Rechtestraat 29

SOMEFLEX: Ik was een complete leek

Ik was een complete leek op het gebied van Sociale media en dan vooral met Instagram was ik een echte sukkel. De kinderen moesten mij constant bijsturen of het van mij overnemen. Als ik iets op Instagram wilde zetten stuurde ik het eerst door voor controle. Nu met de lessen kan ik oplossingen voor mijn problemen vinden en kan ik zelf mijn post plaatsen op het moment dat ik het wil. De uitleg is zo duidelijk en rustig. Er zijn zelfs mensen die me vragen wie onze Instagram pagina beheert want het zijn altijd mooie leuke berichten zeggen ze. Dat geeft me wel een goed gevoel! Ik ben nog geen krak en moet regelmatig terug info zoeken omdat ik weer iets vergeten ben, maar Someflex is zo gebruiksvriendelijk. Echt blij dat ik ingeschreven heb, een aanrader.
Datum review: 08/04/2021
Naam handelaar: Edith Van Tichelt, Cook&Table, Antwerpsestraat 94 Lier